Skip links

Profhilo

Profhilo is een tijdelijk hyaluronzuur. Het zit eigenlijk tussenin een filler en een skinbooster. Zonder meteen een teveel aan volume te geven kun je met profhilo daadwerkelijk de huid verbeteren.

Het is een behandeling voor bio-remodeling waarvan wetenschappelijk bewezen is dat er collageen en elastine wordt aangemaakt. Dit zorgt ervoor dat de huid strakker wordt, steviger voelt en er gezonder uitziet. Met een profhilo behandeling bereik je dat je huid zichzelf herstelt. Zo is er dus geen kans op onnatuurlijke resultaten.

Vragen?

Voor iedereen met een verslapte, droge of geïrriteerde huid die een natuurlijker resultaat wenst dan met een ‘gewone’ filler.

Eigenlijk iedereen vanaf ongeveer dertig jaar. Vanaf je dertigste jaar neemt de aanmaak van collageen en elastine in je huid namelijk af. Het verouderingsproces wordt dan zichtbaar. Steeds vaker zien we dan ook dat men preventief maatregelen neemt, om zo het moment dat de veroudering zichtbaar wordt uit te stellen. Deze behandeling laat zich ook goed combineren met andere cosmetische behandelingen zoals een botox- of fillerbehandeling.

Profhilo wordt in een serie van minimaal 2 behandelingen geïnjecteerd volgens een techniek waarbij het product op 5 strategische punten in het gezicht per gezichtshelft wordt geplaatst. Op deze manier wordt er een duidelijk resultaat bereikt zonder dat zichtbaar is dat je bent behandeld. Het resultaat houdt ruim 6 tot 12 maanden aan.

Een profhilo behandeling is ook een behandeling met hyaluronzuur, maar het hyaluronzuur is anders bereid. Door deze behandeling word je huid gestimuleerd om collageen en elastine aan te maken. Daardoor herstelt de huid zich en wordt de toenemende huidverslapping aangepakt. Het is belangrijk te beseffen dat een Profhilo behandeling geen volume toevoegt aan het gezicht en geen rimpels vult.

De behandeling is eenvoudig: op dag 1 en op dag 30 worden op enkele plaatsen in het gelaat met een dunne naald fillers in de huid geplaatst. Na de behandeling start de huid met het aanmaken van collageen en wordt de huid strakker. Na ongeveer 2 maanden is het maximale effect waarneembaar.

Na de behandeling duurt het even voordat je de eerste resultaten kunt zien. De huid gaat immers zelf aan het werk om zichzelf te verjongen door collageen en elastine aan te maken.
Kort na de behandeling zie je al wel dat huid beter gehydrateerd is. Deze hydratatie komt van binnenuit.
Na ongeveer 4 weken krijg je een tweede behandeling. Dat is nodig om tot een mooi eindresultaat te komen.

• Gedurende 12 uur na de behandeling best geen lichamelijke inspanningen
• Gedurende 48 uur na de behandeling best geen schoonheidsspecialiste, sauna, stoombad, etc.
• Blijf de eerste twee dagen uit de zon of als het niet anders kan met een SPF 50.

MAAK EEN AFSPRAAK