Skip links

Lumi 8 Led therapie

LED therapie kunnen we bij tal van behandelingen inzetten om het resultaat alleen maar te versterken. In onze clinic werken we met de Lumi 8 LED, de technologie van dit apparaat is zo uniek waardoor we voor nog mooiere resultaten kunnen zorgen. Ben je klaar voor jouw mooiste huid ooit? Lees dan snel verder!

Vragen?

Dat LED therapie goed is voor de huid weten we al langer! Maar de Lumi 8 heeft wel een bijzonder voordeel in vergelijking met andere apparaten: het omvat een unieke pulse-cyclus en hierdoor wordt jouw huid continu gestimuleerd. Andere systemen hebben deze pulse-cyclus niet, waardoor de huid na een tijdje gewend geraakt aan het licht en de resultaten zullen afnemen na verscheidene behandelingen. Bij de Lumi 8 wordt het resultaat alleen maar beter na verschillende behandelingen. Daarnaast heeft het toestel heel wat behandelmogelijkheden, dit is volledig afhankelijk van het gewenste resultaat.

Het is wetenschappelijk bewezen dat LED de fibroblasten en collageenvorming stimuleert. Daarnaast stimuleert en verbetert het de bloedcirculatie en je stofwisseling. Met LED therapie kunnen we dus aan huidverbetering en huidverjonging werken.
De voordelen zijn eindeloos:
1. Het licht dringt door in de huidcellen en wordt daar omgezet in celenergie. Hierdoor wordt de productie van collageen gestimuleerd, verbetert je stofwisseling en ontgift de huid.
2. met LED therapie kunnen we echt aan huidverbetering en antiaging werken.
3. De behandeling zelf is volledig pijnloos en zelfs ontspannend.
4. Het is geschikt voor ieder huidtype en elke leeftijd.
5. Er is geen herstelperiode nodig: je hebt geen neveneffecten en stapt volledig zen buiten want de lampen hebben een relaxerend effect.

MAAK EEN AFSPRAAK