Skip links

Peeling

De huid heeft soms net iets meer nodig om af te komen van die vervelende pulletjes, doffe, vermoeide look, hyperpigmentatie of fijne lijntjes.
Je kunt dan kiezen voor een peeling.

Bij een peeling wordt de huid behandeld met een hoge concentratie van een zuur bv. glycolzuur, salicylzuur of melkzuur. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat dode huidcellen makkelijker loslaten. Hierdoor wordt een frissere en stralende huid zichtbaar.

Oneffenheden als littekens, zonschade, pigmentvlekken en acne kunnen verminderen. Daarnaast wordt de aanmaak van collageen en elastine gestimuleerd.

Een peeling bevat hogere concentraties van zuren. Het effect op de huid zal hierdoor groter zijn. De gekozen concentratie en ingrediënten hangen overigens samen met de klachten.

Vragen?

Bij Nutri Science Clinic Brugge zijn er verschillende peelings. Zo is er de discovery peeling, Melanostop transex, Modified jessner partypeeling, Azelan peeling, Amazone peeling en de summerpeeling.

Contacteer ons gerust voor de juiste peeling en extra informatie.

Door een peeling wordt de huid verjongd en verfrist en toont de huid egaler. Het voorkomt hierdoor de vroegtijdige vorming van lijntjes en rimpels. Maak je geen gebruik van peelings? Dan zal je huid dikker, grauwer en stugger worden en zullen de actieve werkstoffen minder goed worden opgenomen.

MAAK EEN AFSPRAAK