Skip links

Cryolipolyse

Cryolipolyse is een nieuwe methode om vetcellen definitief te laten verwijderen door middel van bevriezing. Deze techniek veroorzaakt zo goed als geen pijn en u kan onmiddellijk uw activiteiten hervatten.

Deze behandeling rekent af met vetrolletjes die met sporten en diëten niet weg te krijgen zijn. Het vet blijft definitief weg.

Tijdens een behandeling worden 1 à 2 zuigmonden gedurende 1 uur op de te behandelen zone geplaatst.

De monden zuigen vervolgens overtollige vetophopingen op en koelen ze af tot een specifieke temperatuur. Op die manier worden overtollige vetcellen bevroren zonder uw bloed of ander omliggend weefsel aan te tasten.

De bevroren vetcellen sterven af en worden gedurende enkele weken op een natuurlijke manier verwerkt of afgevoerd door het lichaam.

Het aantal behandelingen hangt af van de dikte van de vetophoping en van uw eigen doelen en wensen. Doorgaans heeft u 1 tot 3 behandelingen per zone nodig.

Per behandeling mag u ruim een uur rekenen, meteen na de behandeling kan u uw gewone leven weer hervatten, geen herstelperiode, geen litteken.

Het lichaam heeft tijd nodig om de triglyceriden en vetcellen op te ruimen. Gemiddeld ziet u de eerste resultaten na 1,5 maand en definitieve resultaten na 3 tot 5 maanden. De resultaten variëren uiteraard per persoon en per behandeling.

MAAK EEN AFSPRAAK