Skip links

Permanente laserontharing

U bent het beu om u telkens te moeten scheren, last te hebben van irritatie en/of ingegroeide haren?

Dan bent u bij ons, met ruime ervaring en een uitstekende reputatie in de ruime regio, op het perfecte adres.

Wij hebben niets minder dan de Soprano Titanium van Alma lasers in huis.
Soprano Titanium is de nieuwste versie van het populaire, alom geprezen Soprano laserontharingssysteem. Het is het meest complete en effectieve laser ontharingssysteem dat vandaag de dag beschikbaar is.

  • Soprano Titanium, is een uniek ontharingsplatform dat ultieme functionaliteit combineert met ongeëvenaard comfort. Dankzij de grote 4 cm² behandelkop en geavanceerd koelsysteem, zijn behandelingen nu veel sneller uit te voeren en zijn nagenoeg pijnloos. Dit is een aanzienlijk verbeterde oplossing voor zowel patiënten als behandelaars.
  • Soprano Titanium maakt gebruik van de voordelen van drie gecombineerde golflengtes en beschikt bovendien over een uniek koelsysteem genaamd ICE Plus™. ICE Plus™ koelt uw huid continu en zorgt ervoor dat u zich tijdens de hele behandeling comfortabel voelt. De koude saffieren tip minimaliseert het risico op schade aan de omliggende huid, terwijl in de huid, waar de haarzakjes worden behandeld, de warmte gehandhaafd blijft.

Deze behandeling is NIET toegelaten bij zwangerschap of tijdens het geven van borstvoeding.

OPGELET: De te behandelen zone moet worden geschoren zoals men het resultaat wenst. De te behandelen zone mag 6 weken voor de start van de behandeling niet meer geëpileerd of gewaxt worden.

Vragen?

Of u nu een lichte, donkere of gebruinde huid hebt en fijn of grof haar, de veilige ontharingsoplossingen van Alma behalen optimale resultaten voor alle lichaamsdelen met behandelingen die veilig, snel en – gelukkig – nagenoeg pijnloos zijn.

We raden 5 tot 8 sessies aan.

MAAK EEN AFSPRAAK