Skip links

Transdermale cupping

Transformationele cupping is intensiever en diepgaander dan gewone cupping en daardoor is het effectiever.
Tijdens een cupping behandeling komen verklevingen, blokkades, afvalstoffen, bindweefsellagen, ophopingen van vet en spierknopen los.

Het doel van cupping is om afvalstoffen die zich hebben opgehoopt te verwijderen, waardoor slijm en verklevingen loskomen en alles weer in harmonie kan stromen. Cupping is zowel emotioneel als lichamelijk inzetbaar . Wij richten ons specifiek op de esthetische verbetering van de huidstructuur en met name de reductie van cellulite.

Belangrijk: begin bij voorkeur 14 dagen voor de opstart van de Cupping met de dagelijkse inname van een omega-3 supplement, deze zal uw resultaat positief beïnvloeden.

Het aantal sessies is afhankelijk van persoon tot persoon, wij beschikken over voldoende expertise om u te begeleiden en coachen in uw traject.
Houd rekening met mogelijke hematomen ( blauwe plekken) na een sessie, plan deze behandeling dus niet in net voor een feest/ reis …
Deze behandeling wordt zeer sterk aangeraden als opstart van een kuur voor cellulite reductie.

Bij elke sessie is aansluitend een bodydrainer sessie van een half uur inbegrepen (reken dus op anderhalf uur per sessie).

Wij werken 1 uur per zone.

1 zone =
Beide Armen
Beide benen dijen voorkant
Beide dijen + billen achterkant
Beide kuiten
Buikzone
Beide Lovehandles

MAAK EEN AFSPRAAK