Skip links

Hairfiller

Heb je last van haaruitval, kaalheid of dunner wordend haar? We bieden vanaf nu één van de meest effectieve behandelingen voor het tegengaan van (vroegtijdig) haarverlies en haarverdunning. Hairfiller is een nieuwe medische behandeling tegen erfelijke haaruitval gebaseerd op peptidentechnologie.

De hairfiller bestaat uit een gepatenteerd complex van 7 biomimetische (natuuridentieke) peptiden en hyaluronzuur. Hyaluronzuur is een stof die van nature in de huid voorkomt en zorgt voor hydratatie en elasticiteit van de hoofdhuid. Peptiden zijn kleine proteïnemoleculen die bestaan uit een korte keten van aminozuren. Deze actieve ingrediënten werken door zich te binden aan receptorcellen en metabolische acties op gang te brengen.

Vragen?

Onze arts zal vóór de behandeling uw hoofdhuid en haar analyseren en samen met u een behandelplan opstellen om het gewenste resultaat te helpen bereiken. Klinisch onderzoek laat zien dat de hairfiller behandeling bij 4 sessies met een interval van 2 weken zichtbaar goede resultaten oplevert. Uw arts adviseert u graag over de benodigde hoeveelheid en behandelfrequentie. Tijdens de behandeling zal uw arts met een zeer fijne naald meerdere injecties toedienen op de gekozen zone(s) op uw hoofdhuid. Om een eventueel onaangenaam gevoel tijdens de behandeling te verminderen, zou u uw arts van te voren kunnen vragen naar de toepassing van een verdovende gel. Patiënten worden daarnaast aanbevolen tijdens en ná de Hair Filler Prijzen hair filler behandelingen Hair filler kleine zone (1ml) €200/behandeling Hair filler middelgrote zone (2ml) €300/behandeling Hair filler grote zone (3ml) €400/behandeling behandeling dagelijks Pelo Baum Hair Revitalizing Solution te gebruiken voor het behoud van het resultaat op de lange termijn.

Een hairfiller behandeling bij Nutri Science Clinci is een zeer veilige ingreep. De complicaties zijn beperkt tot wat roodheid en lichte huidirritatie direct na injecteren. Deze zijn vaak binnen 72 uur verdwenen.

Al na de eerste behandelsessie met de hairfiller stopt uw haaruitvalproces! De volgende sessies stimuleren de bloedsomloop en revitaliseren uw haarzakjes significant, waardoor de haargroei wordt versneld. Labonderzoek heeft laten zien dat de peptidetherapie de haarcellen en haarfollikels na een behandeling revitaliseert en de bloedcirculatie en hydratatie in de hoofdhuid stimuleert. Tijdens klinisch onderzoek naar de werking werd bij patiënten een toename van de haardichtheid waargenomen van gemiddeld 22,3% en een toename van de haardikte van gemiddeld 26% na 1 sessie elke 2 weken voor een periode van 8 weken (4 sessies). Een volledige Hair Filler behandeling bij Nutri Science Clinic zou het haaruitvalproces tot ongeveer een jaar kunnen tegengaan

Standaard: 1 sessie per 2 weken, gedurende 8 weken (totaal 4 sessies) Intensief: 4 sessies om de 2 weken, daarna 1 maandelijkse onderhoudssessie gedurende 3-6 maanden Onderhoud: 1 sessie om het half jaar Aanvullende verzorging: In overleg met de behandelende arts.

MAAK EEN AFSPRAAK