Skip links

Couperose

Hebt u last van rode verkleuring op uw huid met daarin gesprongen adertjes? Dan is er een grote kans dat u last heeft van couperose.

Couperose komt vaak voor in het gezicht of in de decolleté waarbij talloze kleine bloedvaatjes zichtbaar zijn.
Gelukkig is het sinds enkele jaren mogelijk om couperose te verwijderen.

Ook is het van belang om minimaal vier weken voor en na de couperose behandeling uit de zon te blijven en/of de huid te beschermen met een zonnefactor hoger dan 30.

OPGELET: Deze behandeling kan enkel van september tot midden april.
We adviseren na de behandeling LED therapie om de genezing te bespoedigen. Dit aan een supplement van 25 euro voor 15 minuten.

Vragen?

Na de behandeling is uw huid rood en kan gezwollen zijn, dat hoort bij de couperose behandeling. Over het algemeen is dat na een aantal dagen al een stuk beter, de zwelling kan de eerste dagen nog verergeren. Schrik niet wanneer de vaatjes na de behandeling meer zichtbaar zijn dan normaal; dit is normaal. Dit is een teken dat de vaatjes kapot zijn en zullen verdwijnen. Het hangt van uw huid en lichaamsherstel af hoe snel de huid volledig hersteld is. Meestal duurt dit een aantal dagen tot maximaal een week. Voor een nóg beter resultaat is het aan te raden om een tweede en eventueel derde behandeling couperose verwijderen te ondergaan.

MAAK EEN AFSPRAAK