Skip links

Actiedagen 5 & 6 oktober

Actie

🍂🥂De actiedagen op 5 & 6 oktober komen eraan. Ontdek wat wij voorzien hebben op deze feestelijke herfsteditie 🍂🥂

Ontdek onze acties

Tijdens deze dagen voorzien we bubbels, een hapje en een goodiebag voor iedere aanwezige en kan je genieten van volgende mooie acties.

Skin experte @laura.mesoestetic komt langs met de high-end MEITU skin analyser. Zo krijg je een 1 op 1 HUIDANALYSE, huid-product- en behandeladvies . Geniet aansluitend van een GLOW ON THE GO BEHANDELING op maat van uw huid.
Deze analyse met glow on the go behandeling, ter waarde van €175 bieden we op 5 & 6 oktober aan voor de ACTIEPRIJS van €75.

Het peelingseizoen komt eraan! Ga jij ook voor een Cosmelan-Mesoéclatbehandeling of start je een andere chemische Peelingkuur? Dan ontvang je BIJ betaling van uw VOLLEDIGE PEELINGKUUR 20% KORTING OP ALLE PRODUCTEN . Deze KORTING BLIJFT GELDIG gedurende de GEHELE PEELINGKUUR.

Altijd al de EMS bodysculptor willen testen? Op 5 & 6 oktober is een testsessie mogelijk met 30% korting op de normale prijs. Overtuigd en ga je voor een abonnement? Geniet dan van de voordeelactie 8 beurten + 3 beurten gratis ipv 8 +2.
Ook voor wie zijn/haar abonnement wenst te vernieuwen is de 8+3 actie op deze dagen geldig.

Onze actiedagen vallen precies 12 weken voor de feestdagen. Het ideale moment dus om met de CRYOLIPOLYSE BEHANDELING nog enkele cm’s te verliezen. Betaal €300 ipv €500.

Tevreden van onze producten? Op 5 & 6 oktober bieden we 10% KORTING aan OP ONS COMPLETE GAMMA. Kom bij voorkeur op afspraak.

Twijfel je al een tijdje over het aanvatten van een behandelin ? Kom gezellig langs voor een GRATIS ADVIESGESPREK en wij stippelen samen met jou een traject op maat uit om je beste zelf te ontdekken. Om uw aanwezigheid te garanderen vragen wij een voorschot, dat afgetrokken wordt bij uw eerstvolgende afspraak.

Wij kijken uit naar jullie talrijke aanwezigheid!

Feestelijke groeten
Joyce & team

MAAK EEN AFSPRAAK